Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft 70-680 Exam - Cheat-Test.com

Free 70-680 Sample Questions:

1. You work in an international company which is named Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the IT field, as well as experience implementing and administering anyWindows client operating system in a networked environment. You are professional in installing, upgrading and migrating to Windows 7, deploying Windows 7, and configuring Hardware and Applications and son on.
There is an Active Directory domain and a Direct Access infrastructure in your network. You have Windows 7 installed on a new laptop and join the computer to the domain. You have to make sure that the computer can establish DirectAccess connections. What action should you perform to make sure of this?
A. In order to make sure that the computer can establish DirectAccess connections, the Network Discovery firewall exception should be enabled.
B. In order to make sure that the computer can establish DirectAccess connections, the computer account should be added to the Network Configuration Operators group.
C. In order to make sure that the computer can establish DirectAccess connections, a computer certificate should be installed.
D. In order to make sure that the computer can establish DirectAccess connections, a new network connection should be created.
Answer: C

2. You work in an international company which is named Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the IT field, as well as experience implementing and administering anyWindows client operating system in a networked environment. You are professional in installing, upgrading and migrating toWindows 7, deployingWindows 7, and configuring Hardware and Applications and son on. You use a laptop named C01 which runs Windows 7. There is a file server named S01 that contains a shared folder named Share. Windows Server 2008 is run by S01. C01 needs to be configured to make sure that cached files from Share1 are encrypted and when S01 is disconnected from the network, files located in Share1 are available. So what action should you perform to achieve this?
A. You should make Share1 available offline and enable encryption of offline files on C01.
B. On C01, the files from Share1 should be copied to the Documents library and BitLocker Drive Encryption should be configured.
C. On S01, the files should be encrypted in Share1. You should make Share1 available offline on C01.
D. BitLocker Drive Encryption should be configured on S01. You should make Share1 available offline on C01.
Answer: A

3. You work in an international company which is named Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the IT field, as well as experience implementing and administering anyWindows client operating system in a networked environment. You are professional in installing, upgrading and migrating toWindows 7, deployingWindows 7, and configuring Hardware and Applications and son on. You have two computers that respectively named C01 and C02.Windows Vista is run by C01.Windows 7 is run by C02. Now you receive an order from the company management. You are asked to migrate all profiles and user files from C01 to C02. You have to identify how much space is required to complete the migration.
What action should you perform?
A. Scanstate c:\store /nocompress /p should be run on C01.
B. Loadstate c:\store /nocompress should be run on C01.
C. Scanstate \\computer1\store /nocompress /p should be run on C02.
D. Loadstate \\computer1\store /nocompress should be run on C02.
Answer: A

4. You work in an international company which is named Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the IT field, as well as experience implementing and administering anyWindows client operating system in a networked environment. You are professional in installing, upgrading and migrating toWindows 7, deployingWindows 7, and configuring Hardware and Applications and son on. You have a workgroup which contains five computers. Windows 7 is run by the computers. A computer named C01 has video and audio files. You have to share C01s video and audio files on the network. What should you do? (Choose more than one)
A. Connect a removable drive and enable BitLocker To Go.
B. A HomeGroup should be created.
C. The files should be moved to a Media Library.
D. All BranchCache rules should be enabled in Windows Firewall.
Answer: BC

5. You work in an international company which is named Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the IT field, as well as experience implementing and administering anyWindows client operating system in a networked environment. You are professional in installing, upgrading and migrating toWindows 7, deployingWindows 7, and configuring Hardware and Applications and son on. You manage a computer that runs Windows 7. You have to identify which applications were installed during the last week. So what action should you perform?
A. The System Performance Data Collector Set should be run from Performance Monitor.
B. The informational events should be reviewed from Reliability Monitor.
C. The Software Environment should be reviewed from System Information.
D. The System Diagnostics Report should be reviewed from Performance Monitor.
Answer: B

6. You work in an international company which is named Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the IT field, as well as experience implementing and administering anyWindows client operating system in a networked environment. You are professional in installing, upgrading and migrating toWindows 7, deployingWindows 7, and configuring Hardware and Applications and son on. You have a computer that runs Windows 7. You open the Disk Management snap-in as shown in the exhibit. According to the company requirement, you have to make sure that you are able to create a new partition on Disk 0.
So what action should you perform to make sure of this?
A. In order to make sure of this, a Virtual Hard Disk (VHD) should be created and initialized.
B. In order to make sure of this, you should shrink volume C.
C. In order to make sure of this, volume C should be compressed.
D. In order to make sure of this, Disk 0 should be converted into a dynamic disk.
Answer: B

7. You work in an international company which is named Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the IT field, as well as experience implementing and administering anyWindows client operating system in a networked environment. You are professional in installing, upgrading and migrating to Windows 7, deploying Windows 7, and configuring Hardware and Applications and son on.
There is one Active Directory domain in your network. You have two computers named C01 and C02. Both runWindows 7. Both computers are members of the domain. From C01, you can recover all Encrypting File System (EFS) encrypted files for users in the domain. You have to make sure that you can recover all EFS encrypted files from C02. What action should you perform?
A. On C01, run Cipher.exe and specify the /removeuser parameter. On C02, run Cipher.exe and specify the /adduser parameter.
B. You should back up %systemroot%\DigitalLocker on C01. %systemroot%\DigitalLocker should be restored on C02.
C. You should export the data recovery agent certificate on C01. You should import the data recovery agent certificate on C02.
D. Secedit.exe and specify the /export parameter should be run on C01. On C02, run Secedit.exe and specify the /import parameter.
Answer: C

8. You work in an international company which is named Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the IT field, as well as experience implementing and administering anyWindows client operating system in a networked environment. You are professional in installing, upgrading and migrating toWindows 7, deployingWindows 7, and configuring Hardware and Applications and son on. You are in charge of a computer that runs Windows 7. The computer needs to be configured to meet the following requirements: Generate a new security ID (SID) when the computer starts. Make sure that the Welcome screen appears when the computer starts.What action should you perform to achieve this?
A. Sysprep.exe /audit /generalize should be run to achieve this.
B. Sysprep.exe /oobe /generalize should be run to achieve this.
C. Msconfig.exe and select Diagnostic startup should be run to achieve this.
D. Msconfig.exe and select Selective startup should be run to achieve this.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved