Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 640-864 Exam - Cheat-Test.com

Free 640-864 Sample Questions:

1.Which consideration is the most important for the network designe r when considering IP routing?
A. convergence
B. scalability
C. on-demand routing
D. redistribution
Answer: B

2.You want to gather as much detail as possible during a network audit, to data time stam ping across a large number of interfaces, customized include according to interface, with a minimal impact on the network devices themselves. Which tool would you use to meet these requirements?
A. RMON
B. SNMFV3
C. NetFlow
D. Cisco Discovery Protocol
Answer: D

3.DataQuirk is a web-based medical transcription company for exotic-animal veterinarians. The company recently added a third ISP for international business. They are organizing the enterpr isenetwork into a fully operational Enterprise Edge.
To which two modules will the three ISPs be directly related? (Choose two)
A. PSTN
B. E- Commerce
C. WAN/MAN
D. Edge Distribution
E. Internet Connectivity
F. Remote Access VPN
Answer: B,E

4.Which two of these practices are considered to be best practices when designing the access layer for the enterprise campus? (Choose two)
A. Implement all of the service (QoS, security, STP, and so on) in the access layer, offloading the work from the distribution and core layers.
B. Always use a Spanning Tree Protocol; preferred is Rapid PVST+.
C. Use automatic VLAN pruning to prune unused VLANs from trunked interface to avoid broadcast propagation.
D. Avoid wasted processing by disabling STP where loops are not possible.
E. Use VTP transparent mode to decrease the potential for operational error
Answer: B,C

5.With deterministic Wireless LAN Controller redundancy design, the different options available to the designer have their own strengths. Which one of these statements is an example of such a strength?
A. Dynamic load balancing, or salt-and-pepper access point design, avoids the potential impact of oversubscription on aggregate network performance.
B. N+N redundancy configuration allows logically grouping access points on controllers to minimize intercontroller roaming events.
C. N+N+1 redundancy configuration has the least impact to system management because all of the controllers are collocated in an NOC or data center
D. N+1 redundancy configuration uses Layer 3 intercontroller roami ng, maintaining traffic on the same subnet for more efficiency.
Answer: B

6.Which of these statements is true concerning the data center access layer design?
A. The access layer in the data center is typically built at Layer 3, w hich allows for better shaping of services across multiple servers.
B. With Layer 2 access, the default gateway for the servers can be configured at the access or aggregation layer.
C. A dual-homing NIC requires a VLAN or trunk between the two access switches to support the dual IP address on the two server links to two separate switches.
D. The access layer is normally not required, as dual homing is st andard from the servers to the aggregation layer.
Answer: B

7.Which one of these statements should the designer keep in mind when considering the advanced routing features?
A. one-way router redistribution avoids the requirement for state or default routes.
B. Redistribution, summarization, and filtering are most often a pplied between the campus core and enterprise edge.
C. Filtering only occurs on the routing domain boundary using redistribution .
D. Summarize routes at the core toward the distribution layer.
E. The hierarchical flexibility of IPv6 addressing avoids the requirements for routing traffic reduction using aggregation.
Answer: B

8.Which two statements about designing the Data Cen ter Access layer are correct? (Choose two)
A. Multiport NIC servers should each have their own IP address
B. Layer 3 connectivity should never be used in the access layer
C. Layer 2 connectivity is primarily implemented in the access layer
D. Multiport NIC servers should never be used in the access layer
E. Layer 2 clustering implementation requires servers to be Layer 2 adjacent
Answer: C,E

9.Which IPv6 feature enables routing to distribute connection requests to the nearest content server?
A. Link-local
B. Site-local
C. Anycast
D. Multicast
E. Global aggregatable
Answer: C

10.Which one of these statements is true about addressing redundancy within the WAN environment?
A. The reliability and speed of DSL allow for cost savings by not inclu ding redundant links.
B. CAMDM and dark fiber offer advanced redundancy feature s such as automatic backup and repair mechanism to cope system faults.
C. An SLA is one way to eliminate the need for redundancy.
D. The failure of a single SONET/SDH link or network element does not lead to failure of the entire network.
Answer: D

11.What is primary consideration when choosing a routed network design over a traditional campus network design?
A. Layer 3 service support at the network edge
B. the routing protocol choice: open (OSPF) or proprietary (EIGRP)
C. the routing abilities of the host devices
D. the need to control the broadcast domains within the campus core
Answer: D

12.Which one of these statements is true concerning the enterprise data center?
A. It can be located either at the enterprise campus or at a remote branch.
B. Remote data center connectivity requirements align with the small office design.
C. The data center designs will differ substantially depending on whether the location is on campus or remote.
D. A remote branch with a data center becomes the enterprise campus.
Answer: C

13.Which Cisco security management solution provides the means to identity, isolate, and counter security threats to the network?
A. Adaptive Security Device Manager
B. Intrusion Prevention Device Manager
C. Security Device Manager
D. Cisco Security Manager
E. Cisco Security Monitoring, Analysis, and Response System
Answer: E

14.A global corporation has an internal network with the following characteristics:
* 2,000,000+ hosts
* 10,000 + routers
* Internal connectivity
* high traffic volumes with business partners and customers
Which statement best describes what a flexible IPv6 strategy would l ook like for this corporation?
A. Both hosts and routers would run dual stack
B. Hosts would run IPv4 and routers would run native IPv6
C. Hosts would run dual stack and routers would run IPv4 only
D. Hosts would run IPv6 and routers would run native IPv6
Answer: A

15.Which of these is the best routing deployment for a single dedicat ed link to an ISP for internal access?
A. EIGRP
B. RIP
C. BGP
D. Static
E. OSPF
Answer: D

16.In terms of remote office design, which one of these statements is a characteristics only of a small remote office (up to 50 user), and not of medium or emote offices?
A. I ink redundancy to access layer switches is not possible with an integrated design.
B. A collapsed access and distribution layer is required.
C. There are no loops in the network design.
D. Layer 3 services such as DHCP, firewall, and NAT are provided by enterprise campus.
Answer: A

17.Which two statements about the data Center Aggregation layer are correct? (Choose two)
A. Layer 4 through layer 7 services are provided in that layer
B. STP should never be supported in that layer
C. That layer is the critical point for control and applicati on services
D. Layer 2 connectivity is provided in that layer from the data center to the core
Answer: A,C

18.According to Cisco, which four improvements are the main benefits of the PPDIOO lifecycle approach to network design? (Choose four)
A. faster ROI
B. improved business availability
C. increased network availability
D. faster access to applications and services
E. lower total cost of network ownership
F. better implementation team engagement
Answer: B,C,D,E

19.Which respect to IPv6 addressing, from a design perspective, which of these statements is it important to keep in mind?
A. IPv6 addressing provides convenience of anycast addressing without any configuration requirements.
B. IPv6 does not use multicast addressing.
C. An IPv6 router will not forward packets from one link to other links i f the packet has either a link-local source or a link-call destination address.
D. Dynamic address assignment requires DHCPv6.
Answer: C

20.When designing the infrastructure protection portion f or the enterprise edge, which of these solutions would be the most appropriate solution to consider?
A. 802. IX
B. ACLs in the core layer
C. Cisco Security MARS
D. AAA
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved