Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 640-722 Exam - Cheat-Test.com

Free 640-722 Sample Questions:

Q: 1
The IEEE 802.11n standard provides 40-MHz channels, improved MAC efficiency, and MIMO.
Which three elements define the 802.11n implementation of MIMO? (Choose three.)
A. channel bonding
B. dynamic frequency selection
C. maximal ratio combining
D. packet aggregation
E. spatial multiplexing
F. transmit beam forming
Answer: C,E,F

Q: 2
Which two statements about WiMAX technology are true? (Choose two.)
A. WiMAX is defined by 802.11i.
B. Typically, fixed WiMAX networks have a higher-gain directional antenna installed near the client.
C. WiMAX is capable of working as a long-range system over several miles.
D. WiMAX works only for licensed frequencies.
Answer: B,C

Q: 3
Which governing body analyzes the applications and environments in which wireless networks are used?
A. EIRP
B. ETSI
C. FCC
D. IEEE
E. WiFi Alliance
Answer: D

Q: 4
Which description best describes upfade in a multipath environment?
A. In this situation, multiple signal paths are not sent at exactly the same time. The receiver receives a positive crest on the primary signal and a negative crest on the secondary signal.
B. In this situation, the multiple signal paths are distorted and difficult to understand.
C. In this situation, the multiple signal paths are weaker than they should be because the signals are out of phase with each other.
D. In this situation, the signal is stronger than it should be because multiple signal paths are received twice at exactly the same time, which results in the multiple signals being in-phase.
Answer: D

Q: 5
A controller is connected to a Cisco Catalyst switch. The switch port configuration looks like this:
interface GigabitEthernet 1/0/10
switchport
switchport trunk encapsulation dot1q
switchport trunk allowed vlan 1,20,30,50
switchport trunk native vlan 20
switchport mode trunk
Which controller CLI command assigns its management interface to the native VLAN interface of the Cisco Catalyst switch?
A. config interface vlan management 0
B. config interface vlan management 1
C. config interface vlan management 20
D. config interface vlan management 30
E. config interface vlan management 50
Answer: A

Q: 6
Which statement about an infrastructure basic service set is true according to IEEE 802.11 specifications?
A. The set also is called an ad hoc network.
B. The BSSID is generated from the first wireless client that starts up in the IBSS.
C. The set enables the use of ESS.
D. No signals are relayed from one client to another client.
Answer: C

Q: 7
Which two factors must be considered when evaluating an RF interferer for severity? (Choose two.)
A. distance from the AP
B. dBm
C. the type of security crack being used
D. duty cycle
E. number of interfering IP stations in the cell
F. duplicate SSID
Answer: B,D

Q: 8
What is the difference between the IEEE, the WiFi Alliance, and the FCC, ETSI, and TELEC?
A. The IEEE and FCC are responsible for the standards that apply to wireless networks. The WiFi Alliance, ETSI, and TELEC are the governmental agencies that regulate compliance with local standards.
B. The IEEE is responsible for Layer 1 and Layer 2 protocols. The WiFi Alliance is responsible for interoperability testing. The FCC, ETSI, and TELEC are responsible for radio frequency and transmission power-level regulations and standards in the U.S., Europe, and Japan.
C. The IEEE is responsible for Layer 1 and Layer 2 protocols. The FCC, ETSI, and TELEC are responsible for interoperability testing and compliance. The WiFi Alliance is responsible for radio frequency and transmission power-level regulations and standards on a global basis.
D. The IEEE and FCC are responsible for the Layer 3 protocol support and frequency and powerlevel regulations in the United States. ETSI and TELEC are responsible for frequency and powerlevel regulations in Europe and Japan. The WiFi Alliance is responsible to interoperability testing.
Answer: B

Q: 9
What is an MBSSID?
A. a virtual AP configured on a physical AP that share a single physical device, which is one halfduplex radio
B. a set of physical APs configured in a BSA to form cells that are controlled by a single controller
C. the group of clients that are allowed to gain access to one or more SSIDs configured in an AP
D. the identified overlap area between two cells, which identifies the clients that are operating in that area at any given time
Answer: A

Q: 10
What is the equivalent of 26 dBm in milliwatts?
A. 4 mW
B. 40 mW
C. 100 mW
D. 400 mW
E. 1000 mW
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved