Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA 220-801 Exam - Cheat-Test.com

Free 220-801 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following is a public IP address?
A. 10.0.0.1
B. 62.10.1.1
C. 172.16.0.1
D. 192.168.1.1
Answer: B

Q: 2
Which of the following ports MUST be open to connect to a PC using RDP?
A. 21
B. 80
C. 443
D. 3389
Answer: D

Q: 3
Which of the following is the MAXIMUM transfer speed of USB 2.0?
A. 100 Mbps
B. 400 Mbps
C. 420 Mbps
D. 480 Mbps
Answer: D

Q: 4
Which of the following display connections has 15-pins?
A. RGB
B. VGA
C. DVI
D. HDMI
Answer: B

Q: 5
Which of the following connector types is only used for Coaxial?
A. RJ-11
B. ST
C. F
D. RJ-45
Answer: C

Q: 6
Which of the following cable types has the MAXIMUM transfer rate of 1 Gbps?
A. CAT3
B. CAT5
C. CAT5e
D. CAT6
Answer: C

Q: 7
Which of the following features of Windows allows a device to have a default IP address if a DHCP server is not available?
A. APIPA
B. ARP
C. IPv6
D. DNS
Answer: A

Q: 8
Which of the following wireless standards is backwards compatible with 802.11g?
A. 802.11a
B. 802.11b
C. 802.11n
D. 802.1q
Answer: C

Q: 9
Which of the following types of RAM can be used in a dual channel configuration?
A. SDRAM
B. RAMBUS
C. DDR
D. DIMM
Answer: C

Q: 10
Which of the following is the BEST protocol to use for securely transferring large files?
A. Telnet
B. SSH
C. SFTP
D. FTP
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved