Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 200-101 Exam - Cheat-Test.com

Free 200-101 Sample Questions:

Q: 1
Which two states are the port states when RSTP has converged? (Choose two.)
A. discarding
B. listening
C. learning
D. forwarding
E. disabled
Answer: A,D

Q: 2
Which three statements about RSTP are true? (Choose three.)
A. RSTP significantly reduces topology reconverging time after a link failure.
B. RSTP expands the STP port roles by adding the alternate and backup roles.
C. RSTP port states are blocking, discarding, learning, or forwarding.
D. RSTP provides a faster transition to the forwarding state on point-to-point links than STP does.
E. RSTP also uses the STP proposal-agreement sequence.
F. RSTP uses the same timer-based process as STP on point-to-point links.
Answer: A,B,D

Q: 3
At which layer of the OSI model is RSTP used to prevent loops?
A. physical
B. data link
C. network
D. transport
Answer: B

Q: 4
What is one benefit of PVST+?
A. PVST+ supports Layer 3 load balancing without loops.
B. PVST+ reduces the CPU cycles for all the switches in the network.
C. PVST+ allows the root switch location to be optimized per VLAN.
D. PVST+ automatically selects the root bridge location, to provide optimized bandwidth usage.
Answer: C

Q: 5
What are three characteristics of the OSPF routing protocol? (Choose three.)
A. It converges quickly.
B. OSPF is a classful routing protocol.
C. It uses cost to determine the best route.
D. It uses the DUAL algorithm to determine the best route.
E. OSPF routers send the complete routing table to all directly attached routers.
F. OSPF routers discover neighbors before exchanging routing information.
Answer: A,C,F

Q: 6
Which parameter or parameters are used to calculate OSPF cost in Cisco routers?
A. Bandwidth
B. Bandwidth and Delay
C. Bandwidth, Delay, and MTU
D. Bandwidth, MTU, Reliability, Delay, and Load
Answer: A

Q: 7
What is the result of issuing the frame-relay map ip 192.168.1.2 202 broadcast command?
A. defines the destination IP address that is used in all broadcast packets on DCLI 202
B. defines the source IP address that is used in all broadcast packets on DCLI 202
C. defines the DLCI on which packets from the 192.168.1.2 IP address are received
D. defines the DLCI that is used for all packets that are sent to the 192.168.1.2 IP address
Answer: D

Q: 8
Which Layer 2 protocol encapsulation type supports synchronous and asynchronous circuits and has built-in security mechanisms?
A. HDLC
B. PPP
C. X.25
D. Frame Relay
Answer: B

Q: 9
Which encapsulation type is a Frame Relay encapsulation type that is supported by Cisco routers?
A. IETF
B. ANSI Annex D
C. Q9333-A Annex A
D. HDLC
Answer: A

Q: 10
Which two statements describe the process identifier that is used in the command to configure OSPF on a router? (Choose two.)
Router(config)# router ospf 1
A. All OSPF routers in an area must have the same process ID.
B. Only one process number can be used on the same router.
C. Different process identifiers can be used to run multiple OSPF processes
D. The process number can be any number from 1 to 65,535.
E. Hello packets are sent to each neighbor to determine the processor identifier.
Answer: C,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved