Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 200-001 Exam - Cheat-Test.com

Free 200-001 Sample Questions:

Q: 1
Which three of these are valid ways to initially configure a C-Series codec in a network where DHCP is not used? (Choose three.)
A. Tandberg Remote Control V
B. secure copy program
C. CLI using a console cable
D. touchscreen interface
E. secure web browser
F. Telnet
Answer: A,C,D

Q: 2
When manual discovery is used to register a Cisco TelePresence endpoint to a VCS via SIP, which two pieces of information are required to be configured on the endpoint for registration to occur, assuming that Cisco TMS and DNS are not being used? (Choose two.)
A. option 150
B. SIP URI
C. proxy address
D. H.323 alias
E. external manager address
F. RTP ports
Answer: B,C

Q: 3
Which Cisco TelePresence endpoint uses only Cisco Unified Communications Manager as its call control device?
A. SX20
B. Cisco TelePresence System 500-32
C. EX90
D. C60
E. Video Communication Server
Answer: B

Q: 4
Which component of the Cisco TelePresence multipoint media infrastructure is intended for use only with non-immersive endpoints?
A. Cisco TelePresence Server
B. Cisco TelePresence System 500-32
C. Cisco TelePresence Multipoint Switch
D. Cisco TelePresence Multipoint Control Unit
Answer: D

Q: 5
Cisco TelePresence Video Communication Servers can be clustered to provide resiliency in the enterprise. What is the maximum number of cluster members?
A. 2
B. 3
C. 6
D. 7
E. 15
Answer: C

Q: 6
Which two systems would be an appropriate solution for a traveling employee? (Choose two.)
A. Cisco Jabber
B. Cisco C-Series codec
C. Cisco TelePresence EX Series
D. Cisco Jabber Video for TelePresence
E. Cisco TelePresence System 500
F. Cisco IP Video Phone E20
Answer: A,D

Q: 7
Which two layout or switching modes are supported with the Cisco TelePresence Multipoint Switch? (Choose two.)
A. enhanced continuous presence
B. active speaker switching
C. continuous presence
D. speaker switching
E. room switching
F. active continuous presence
Answer: D,E

Q: 8
During the initial setup of the Cisco TelePresence System 500, you are required to do an initial camera setup that fails. What might be a primary reason that the failure occurs?
A. The camera cannot focus on the target.
B. The room is too dark.
C. The system is too far away from the target.
D. The cable to the camera is not connected correctly.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved