Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 100-101 Exam - Cheat-Test.com

Free 100-101 Sample Questions:

Q: 1
Given an IP address of 192.168.1.42 255.255.255.248, what is the subnet address?
A. 192.168.1.8/29
B. 192.168.1.32/27
C. 192.168.1.40/29
D. 192.168.1.16/28
E. 192.168.1.48/29
Answer: C

Q: 2
If a host experiences intermittent issues that relate to congestion within a network while remaining connected, what could cause congestion on this LAN?
A. half-duplex operation
B. broadcast storms
C. network segmentation
D. multicasting
Answer: B

Q: 3
Which IP addresses are valid for hosts belonging to the 10.1.160.0/20 subnet? (Choose three.)
A. 10.1.168.0
B. 10.1.176.1
C. 10.1.174.255
D. 10.1.160.255
E. 10.1.160.0
F. 10.1.175.255
Answer: A,C,D

Q: 4
How can you ensure that only the MAC address of a server is allowed by switch port Fa0/1?
A. Configure port Fa0/1 to accept connections only from the static IP address of the server.
B. Configure the server MAC address as a static entry of port security.
C. Use a proprietary connector type on Fa0/1 that is incomputable with other host connectors.
D. Bind the IP address of the server to its MAC address on the switch to prevent other hosts from spoofing the server IP address.
Answer: B

Q: 5
Why would a network administrator configure port security on a switch?
A. to prevent unauthorized Telnet access to a switch port
B. to prevent unauthorized hosts from accessing the LAN
C. to limit the number of Layer 2 broadcasts on a particular switch port
D. block unauthorized access to the switch management interfaces
Answer: B

Q: 6
An administrator has connected devices to a switch and, for security reasons, wants the dynamically learned MAC addresses from the address table added to the running configuration.
What must be done to accomplish this?
A. Enable port security and use the keyword sticky.
B. Set the switchport mode to trunk and save the running configuration.
C. Use the switchport protected command to have the MAC addresses added to the configuration.
D. Use the no switchport port-security command to allow MAC addresses to be added to the configuration.
Answer: A

Q: 7
What is the effect of using the service password-encryption command?
A. Only the enable password will be encrypted.
B. Only the enable secret password will be encrypted.
C. Only passwords configured after the command has been entered will be encrypted.
D. It will encrypt the secret password and remove the enable secret password from the configuration.
E. It will encrypt all current and future passwords.
Answer: E

Q: 8
The ip helper-address command does what?
A. assigns an IP address to a host
B. resolves an IP address from a DNS server
C. relays a DHCP request across networks
D. resolves an IP address overlapping issue
Answer: C

Q: 9
Which router command will configure an interface with the IP address 10.10.80.1/19?
A. router(config-if)# ip address 10.10.80.1/19
B. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.0.0
C. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.255.0
D. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.224.0
E. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.240.0
F. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.255.240
Answer: D

Q: 10
On a live network, which commands will verify the operational status of router interfaces? (Choose two.)
A. Router# show interfaces
B. Router# show ip protocols
C. Router# debug interface
D. Router# show ip interface brief
E. Router# show start
Answer: A,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved